Societatea Civilă de Avocaţi Neamţu & Neacşu – Aldescu a fost înfiinţată la începutul anului 2010 de către avocaţii parteneri Doru Neamţu şi Nicu Neacşu – Aldescu, ambii cu o experienţă profesională vastă în domeniul avocaturii de afaceri.

Credem că succesul în avocatură nu poate fi atins fără profesionalism, empatie și încredere reciprocă, idei și solutii inovatoare, responsabilitate, proactivitate. Experiența profesională a avocaților nostri în domeniul avocaturii de afaceri este de peste 15 ani, iar serviciile juridice pe care le oferim sunt menite să asigure clienților noștri certitudinea că ele sunt cu adevărat puse în slujba afacerilor lor.

Cunoștințele și experiența noastră în domeniul dreptului ne permit să intervenim atât în proiecte clasice din domeniile noastre de interes (drept societar, drept comercial, achiziții publice, drept imobiliar, drept administrativ și financiar – fiscal, dreptul muncii, proprietate intelectuală, alte domenii de drept conexe), dar mai ales pentru clarificarea și soluționarea juridică a unor situații atipice, cu grad ridicat de complexitate.

Încrederea în profesionalismul nostru, recunoașterea rezultatelor muncii noastre, dorinţa și puterea de a reuşi, curajul şi mulţumirea lucrului bine făcut reprezintă elementele care fac posibilă existenţa Societăţii Civile de Avocaţi Neamţu & Neacşu – Aldescu.

Soluţiile clare şi inteligente, ideile îndrăzneţe şi adaptate, abordarea preventivă, axarea pe rezultat, sunt doar câteva dintre valorile pe care le promovăm şi care ne recomandă în faţa clienţilor noştri. 

Deținem în portofoliu clienți care activează în domenii variate de activitate, precum: construcții, real estate, energie, logistică, transporturi, producție, retail, servicii diverse oferite terților etc.

Principii

Experienţa ne-a arătat că cel mai sigur drum spre succes nu este şi cel mai uşor. Iar pentru a atinge succesul trainic, noi am făcut un mod de lucru din exigenţe precum profesionalism, empatie, flexibilitate, disponibilitate, proactivitate, informare şi confidenţialitate.

Profesionalism – Procesul de identificare şi aplicare a soluţiilor optime presupune întotdeuna un nivel ridicat de cunoştinţe de specialitate şi know-how-ul aferent. Pentru noi, aceste elemente vin din studiile de profil, din experienţă, din dăruirea faţă de profesie şi din dorinţa permanentă de a fi în pas cu modificările legislative atât de accelerate.

Confidenţialitate – Dincolo de a fi o obligaţie legală, confidenţialitatea înseamnă pentru noi o parte a încrederii pe care clienţii ne-o acordă zi de zi. Iar pentru noi, încrederea partenerilor reprezintă lucrul cel mai de preţ.

Flexibilitate – Înainte de a ne fi clienţi, cei pentru care lucrăm ne sunt parteneri. Iar noi credem că parteneriatele durabile nu pot exista în afara unui scop comun, tangibil prin adaptarea la complexitatea situaţiilor contextuale concrete, prin alocarea eficientă de resurse, prin manifestarea de deschidere către idei inovatoare şi inteligente.

Disponibilitate și empatie – Suntem acolo unde este nevoie de noi, spre a oferi cele mai potrivite soluţii. Avem o reprezentare clară asupra însemnătăţii proiectelor ce ne sunt încredinţate. De aceea, rezultatele pe care clienţii noştri le aşteaptă de la noi sunt întotdeauna aceleaşi cu cele pe care noi ni le impunem.

Proactivitate – Prin ceea ce facem, încercăm să prevenim apariţia problemelor şi nu doar să le combatem. De aceea nu ne limităm la a acţiona după tipare şi şabloane. Încercăm să vedem dincolo de situaţia de fapt, convinşi fiind că doar aşa putem genera cele mai eficiente soluţii protectoare pentru situaţiile viitoare similare.

Informare – A fi empatic înseamnă şi a înţelege nevoia celor care ne sunt clienţi de a cunoaşte stadiul de evoluţie al proiectelor ce ne sunt încredinţate. De aceea oferim transparenţă în relaţia cu clienţii noştri.

Echipa

Doru Neamţu

Avocat Asociat

Fondator al SCA Neamţu & Neacşu – Aldescu, Doru este avocat definitiv, membru al Baroului Bucureşti, fiind absolvent al Facultăţii de Drept – Universitatea din Bucureşti şi deţinător al titlului de Master în Dreptul Afacerilor.

Cu o experienţă profesională de peste 18 ani în domeniul avocaturii de afaceri, Doru acordă consultanţă şi asistenţă juridică în special în domeniile comercial, civil, muncii, imobiliar, proprietate intelectuală, fiind şi avocat pledant în aceleaşi domenii de drept.

Nicu Neacşu – Aldescu

Avocat Asociat

Fondator al SCA Neamţu & Neacşu – Aldescu, Nicu este avocat definitiv, membru al Baroului Bucureşti, fiind absolvent al Facultăţii de Drept – Universitatea din Bucureşti şi deţinător al titlului de Master în Dreptul Afacerilor.

Nicu acordă de peste 18 ani consultanţă şi asistenţă juridică în domeniile comercial, societăţi comerciale, civil, organizatii non-guvernamentale, mediului, administrativ – fiscal, fiind şi avocat pledant în aceleaşi domenii de drept.

Start typing and press Enter to search